top of page

Ontvang gratis levenslessen 

Wat tof dat je onze website bezoekt!

Wij hebben een missie: onderwijs voor het hart en lessen voor het leven op alle scholen in Nederland.

We snappen dat we niet persoonlijk op alle scholen die lessen kunnen komen geven. Daarom hebben we een database ontwikkeld met al onze Levenslessen erin. Zodat docenten zelf aan de slag kunnen. 

We geven je graag een klein inkijkje in onze database. Grijp daarom nu je kans en download gratis drie lessen; over Verkering en Relaties, Groepsvorming en De effecten van social media. En als klap op de vuurpijl bieden we je een vrijblijvende rondleiding aan in onze database, zodat je kan zien welke levenslessen er allemaal zijn!

Groepsvorming

Wil jij dat leerlingen zich veilig voelen en zich kunnen ontwikkelen in de klas? En dat ze rustig kunnen leren? Ga dan aan de slag met deze les.

2

Verkering en relaties

Wil jij dat leerlingen openlijk kunnen praten over ideeën en onzekerheden met betrekking tot verliefdheid, verkering en relaties? En wil je dat ze begrijpen dat iedereen verschillende wensen en verwachtingen heeft als het om relaties gaat? Met deze les leren leerlingen nadenken over hun eigen opvattingen over verkering en hoe ze verkering kunnen vragen.

3

De effecten van social media

Wil jij dat leerlingen zich bewust worden van hun eigen social media gebruik, begrijpen hoe apps ontworpen zijn om onze aandacht vast te houden, inzicht krijgen in de verslavende werking van social media en ontdekken hoe makkelijk de tijd voorbijvliegt tijdens online activiteiten? Dan zijn deze les voor jou!

tony-tran-F8sCVSW4t4E-unsplash_edited_edited_edited.png

Ik wil GRATIS levenslessen ontvangen!

Wanneer je de gegevens hebt ingevuld, zal er een downloadlink verschijnen.

Klik hier om te downloaden

bottom of page